מסורת קולינרית בעבודת יד בשר טרי בגידול מקומי

סלטים ( 250 מ''ל/500 מ''ל )

קטן 24 / גדול 38

  • טחינה, מטבוחה, חומוס, טאבולה, חציל בלקני, חציל בטחינה, חציל בתחמיץ, סלט גזר, סלט סלק

הקובה והממולאים של אמא

5 יח'

  • קובה נבולסיה 35

    מעטפת בורגול, בשר וצנוברים

  • קובה חאלב 35

    מעטפת אורז, בשר וצנוברים

  • קובה צמחוני 35

    מעטפת אורז, פטריות וצנוברים

  • קובה טבעוני 35

    מעטפת בורגול, פטריות וצנוברים

סיגרים 38

4 יחידות

עראיס 48

עראיס בקר 3 יחידות

מנות בפיתה

פיתה עם בשר לבחירה 2 סלטים בפנים

  • קציצות ברוטב 55
  • כבד עוף צלוי 55
  • שיפודי פרגית בתבלינים 55
  • נתחי פרגית בשום ולימון 55
  • מעורב ירושלמי 55
  • חזה עוף 55

ממולאים

  • כרוב / פלפל למילוי אורז עם בשר- 52

    2 יחידות

  • קישוא / בצל במילוי אורז 45

    2 יחידות

  • עלי גפן במילוי אורז 45

    10 יחידות

מרקים 55

  • קובה חמוסתא 55
  • קובה סלק 55
  • קובה טבעוני 55

    מעטפת עדשים ואגוזי מלך

  • קובה מטפוניה 55

    קובה מטפוניה

עסקיות עיקריות:

מוגש עם תוספת חמה לבחירה ,טחינה,חמוצים ופיתה.

  • שניצל של אמא 85
  • קציצות בשר ברוטב עגבניות 85
  • נתחי פרגיות בשום ולימון 85
  • נתחי חזה עוף בגריל 85
  • כבדי עוף צלויים עם בצל מקורמל 85
  • מעורב ירושלמי 85
  • קבב בגריל 85
  • שיפודי פרגית 85
  • טאג’ין עוף עם זיתים ירוקים ולימון כבוש 85
  • לחי עגל עם גרגירי חומוס 100
  • שיפודי אנטריקוט 120

תוספות | 28

סלט ירקות קצוץ, צ'יפס, אורז, אורז עם שעועית לבנה, מג'דרה, שעועית ירוקה, במיה

שתייה קלה | 8